За Devseon

 

за девсеонНие сме група от уеб програмисти, софтуерни инженери и маркетинг специалисти. През годините сме се сблъсквали с множество трудности. Като започнем от по-ранните ни години, когато печелехме награди от олимпиади по информатика, минем през работа с колеги и ръководители, които се удивляват и възхищават на нашия професионализъм и продуктивност и завършим с обединението ни в една истински успешна и удовлетворяваща изискванията на клиентите си компания, каквато е Devseon. Работили сме по множество проекти от различно естество и винаги постигаме резултат. Сега имаме тази чест и възможност да работим за вас.

Сигурно се питате, с какво сме по-добри от всички останали?

по-кратки срокове за изпълнение;
по-високо качество на услугите ни;
по-достъпни цени (за създаване на уебсайт – предплащане на само 10% от договорената сума преди завършването);
професионално отношение и лично ангажиране на екипа с изпълнението на всички Ваши изисквания;

Нашите умения

SEO оптимизация

99%

SEM (Search Engine Marketing)

99%

Маркетинг в социални мрежи

90%

Дисплейна реклама

90%

Управление на репутация онлайн

90%

PHP

99%

HTML

99%

CSS

99%

JavaScript

99%

ASP.NET

99%

Wordpress

99%

Всичко, което трябва да направите е да се свържете с нас на нашите телефони или посредством формата за контакт и ние ще се погрижим, Вашите амбиции и идеи да станат реалност. Никъде не използваме „мечти“, това изобщо не се налага, защото всичко е реалистично и напълно постижимо с екипа на Devseon.

Можете също така да видите какво споделят за нас клиентите, с които сме работили на страницата с препоръки както и да ни следвате в социалните мрежи:

devseon googleplusdevseon facebookdevseon twitterdevseon linkedindevseon youtube