Автоматизация на действия под Windows и в интернет

автоматизация
Несъмнено съществуват повтарящи се действия, които често Ви се налага да извършвате, когато работите под Windows или сте в интернет пространството. Ако желаете те да стават автоматично и да отнемат далеч по-малко от времето Ви, можете да се възползвате от тази наша услуга. Много големи и известни компании използват т.нар. ботове. Например ботовете на Google познати като spiders или crawlers, извършват автоматичен преглед и индексация на страници в интернет и ги включват в търсачката. Ако Вашата работа изисква еднотипни действия с нещо общо помежду им, можем да създадем програма за Вас, която да автоматизира тези действия. Това, което Ви предлагаме е голяма сила и свобода. Такава програма може да Ви спести часове труд, както и да сведе до нула възможността за механични грешки.

 

Автоматизация на действия в Microsoft Excel

Въпреки наличието на модерни ERP системи, все още много хора продължават да използват Microsoft Еxcel в своята работа. С помощта на вградена функция чрез програмния език VBA (Visual Basic for Applications) могат да се създадат специални макроси, които да изпълняват множество повтарящи се действия напълно автоматично. Това ще Ви помогне да спестите ценно време, да намали риска от допускане на грешки и да повиши ефективността и производителността на Вашата работа. Ето и примерни действия, които могат да бъдат автоматизирани:

  • попълване на едни и същи данни в различни таблици и файлове;
  • извличане на на данни от различни таблици;
  • генериране на справки, схеми и диаграми;
  • извършване на сложни и времеемки сметки;

Ако не сте сигурни дали това, което правите може да се автоматизира, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0897 858 176 или чрез формата за контакт. Ние ще дадем отговор на Вашите въпроси и ще реализираме Вашите идеи.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение