Как да раздрусате сайта си в ритъма на Harlem Shake

Публикувано от | март 1, 2013 | Забавни | Няма коментари.
harlem shake за сайт

Ако все още не сте чули за новия хит в Youtube, който е на път да измести популярния Gangnam Style, ние ще ви разкажем малко подробности и ще ви покажем как можете да накарате собствения ви уебсайт да затанцува.

Концепцията на Harlem Shake танца е съвсем проста. Никакви сложни движения. Никакви правила. Никаква специална хореография. Единственото условие е да се разтърсите така както ви идва отвътре.

Всички клипове обаче следват определен сценарий. В началото танцува само един човек, с маска или костюм. Другите около него стоят безучастни до 16-17-та секунда, когато всички се разтърсват и настъпва хаос. В YouTube вече има хиляди вариации, а ето в това видео можете да видите най-популярните:

Do the Harlem Shake

Защо Harlem Shake?

През 70-те години на 20 век този танц е създаден в Харлем – емблематичен район за Ню Йорк. През 2001 година рап изпълнителят G. Dep записва Harlem Shake, пеейки „Let`s Get It“. Използваната версия на песента в клиповете днес обаче е тази на DJ Baauer.

Раздрусайте сайта си

След вирусния ефект на Harlem Shake, беше създаден сайта hsmaker.com където можете да накарате сайта си да затанцува в ритъма на популярната песен. Единственото, което трябва да направите е да въведете адреса на уебсайта ви и да кликнете „Shake It“.

Ето го и ефекта:

Кольо Терориста

Естествено няма как в България да останем назад. Българския вариант на Harlem Shake е „Кольо терориста“:

The following two tabs change content below.

Светослав Стоянов

Светослав Стоянов е SEO и маркетинг специалист в Devseon. Интересува се от SEO, маркетинг, социални мрежи и предприемачество. Създател на българския форум за фрийлансъри. За повече информация вижте профилите му в социалните мрежи.
Готови ли сте да победите конкуренцията? Действайте днес!