Изработка на сайт

 

изработка на сайтСъздаването на един уеб сайт е задача, с която сме напълно запознати и винаги смe готови да изпълним за вас. Независимо дали става дума за обикновена уеб страница или голяма уеб система с комплексна структура, Devseon е компанията, на която винаги може да разчитате за изработка на сайт. Предлагаме богата функционалност и модерен интерактивен дизайн, подлежащ на всякакви промени според желанията на нашите клиенти (приемаме и готови изображения с желания външен вид). С помощта на нашите специалисти по SEO оптимизация, Вашият уебсайт ще има възможност да бъде лесно намиран в интернет търсачки като Google по посочени от вас ключови думи и фрази. Повече популярност в интернет води до повече посетители и потенциални клиенти, а това от своя страна до по-голям брой продажби онлайн. Цените на услугите ни варират според поставените условия и изисквания.

Защо ви е нужен уебсайт?

Решението да имате собствено място в огромния свят на уеб пространството може да се вземе лесно, поради редица причини. Основен фактор е придобиването на популярност. Притежанието на уебсайт Ви предоставя уникален начин за изява на Вашия бизнес, професия, виждания, цели и всичко, което поискате.Все по-често и по-често хората използват интернет, за да намерят това, което търсят. Стари начини като обява във вестник или препоръка от приятел са крайно недостатъчни, ако наистина желаете хората да разберат за Вас. Виртуалният свят се разширява непрекъснато и няма причина да оставате назад. В миналото за богатства и слава са се водили войни, а сега всичко, което Ви е нужно е един добре направен уеб сайт, чрез който да изградите своята репутация онлайн.

Защо да предпочетете Devseon за изработката на вашия сайт?

  • кратки срокове за изпълнение;
  • пълно покриване на вашите изисквания;
  • уеб програмиране и дизайн на най-високо професионално ниво;
  • широк спектър от използвани технологии;
  • достъпни цени;
  • предплащане на само 10% от договорената сума;

В днешно време голяма част от компаниите разчитат единствено на готови шаблони и CMS (content management systems) системи, с които да създават сайтове. Те са бързи за елементарни проекти, но лишени от гъвкавост при сложни уеб системи. В Devseon сме добре запознати не само с гореспоменатите методи, но владеем широк набор технологии, от които можем да подберем най-добрата комбинация, която да удовлетвори желанията ви. Вашият сайт ще бъде изграден за кратко време, ще има перфектна функционалност, добро бързодействие и модерен дизайн.

При създаването на уеб сайтове използваме:

Wordpress

100%

PrestaShop

80%

Magento

80%

ASP.NET

100%

PHP

100%

Morfik

50%

JavaScript

100%

HTML5

100%

CSS3

100%

Full Ajax

70%

създаване на сайтКакво повече може да се поиска, освен достъпна цена, която също предлагаме. На един и същ архитект може да се възложи проект за къща на един етаж, както и за огромен небостъргач. Тук ситуацията е подобна – вариациите са многобройни и цените ни са по договаряне. За разлика от други фирми, които взимат цялата или голям процент от сумата предварително, ние желаем единствено 10% аванс от цената, която ще договорим. Несъмнено ще намерите нашите оферти за напълно приемливи.

Вижте повече за:

Всичко, което трябва да направите е да се свържете с нас посредством формата долу или да се обадите на нашия телефон – 0897 858 176. Очакваме ви!

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение