Новият уебсайт на 4Fitnessbg.com e вече онлайн!

Публикувано от | декември 11, 2013 | Новини | Няма коментари.
4fitnessbg-online-magazin

През изминалия месец имахме удоволствието да работим със супер готиния екип на 4Fitnessbg. С тяхна помощ разработихме изцяло нов сайт с уникален дизайн и функционалност, покриваща всички изисквания на съвременния интернет потребител за онлайн пазаруване.

4Fitnessbg.com стартира още през 2006г. През годините успява да се наложи на пазара като един от най-успешните онлайн магазини за хранителни добавки, спортни стоки и фитнес уреди. Опитът, който е натрупал екипа, им помага в отсяването на истински качествените продукти, които предлагат на своите клиенти.

В сайта може да намерите висококачествени и доказани хранителни добавки – протеини, аминокиселини, креатин, азотни бустъри, фетбърнъри, фитнес уреди – велоергометри, кростренажори, бягащи пътеки, степери, гладиатори и спортни аксесоари, също и специализирано туристическо и къмпинг оборудване.

4Fitnessbg предлага също безплатна професионална консултация по всяко време за всеки един от продуктите, доставка в рамките на 24 часа и най-добрите цени на пазара.

За нас беше истинско предизвикателство да работим по толкова мащабен проект, като отзива, който получихме говори, че сме се справили добре:

„Занимаваме се с онлайн търговия от почти 7 години, като в нашата сфера бяхме един от първите сайтове. Някога понятие като SEO оптимизация беше много непознато, а и поради липсата на конкуренция не чак толкова необходимо. Сега, обаче това е единственият начин да развиете своята страница и бизнес и да изпъкнете сред останалите сайтове, защото във всяка една област вече конкуренцията е зверски голяма и нивото се вдига постоянно. Това беше и нашата причина да потърсим услугите на Devseon, като част от съвместната ни работа беше и създаването на изцяло нова платформа, която да е удобна и едновременно с това ефективна и функционална. Изключително съм доволен и приятно изненадан от отношението, отзивчивостта, коректността и професионализма на Devseon и ще продължим да работим с тях и да вървим само напред и нагоре, надявам се!“ – Светослав Мартинов (управител на 4Fitnessbg.com)

Продължаваме да работим по SEO оптимизация на сайта и покоряването на първите страници в Google, както и по добавянето на много нови неща по сайта, а на екипа на 4Fitnessbg пожелаваме много успешни продажби и доволни клиенти!

Още по темата:

The following two tabs change content below.

Светослав Стоянов

Светослав Стоянов е SEO и маркетинг специалист в Devseon. Интересува се от SEO, маркетинг, социални мрежи и предприемачество. Създател на българския форум за фрийлансъри. За повече информация вижте профилите му в социалните мрежи.
Готови ли сте да победите конкуренцията? Действайте днес!