Продуктите на Shock Doctor вече и на българския пазар!

Публикувано от | февруари 20, 2014 | Новини | Няма коментари.
излаботка на онлайн магазин

Продуктите с марка Shock Doctor стъпват на българския пазар благодарение на онлайн магазина, който разработихме, и който вече е достъпен за потребителите на адрес shockdoctor.bg

В него може да намерите професионални протектори за уста, слабини, както и медицински и спортни аксесоари и ортези. Марката има над 20 годишна история, като за това време Shock Doctor се разраства и се превръща в безспорен лидер в предпазните протектори за уста и е водещ иноватор в защитата при спорта по целия свят. Те успешно комбинират дизайн и технология в едно, с което постигат по-добра защита и ефективност.

Продуктите се използват от известни спортисти в цял свят, най-вече в спортовете бокс, хокей, ММА, футбол, волейбол и баскетбол.

В разработката на сайта се доближихме максимално до семплия и изчистен дизайн на оригиналния сайт на марката, като едновременно с това добавихме допълнителна функционалност с цел да улесним потребителите в пазаруването.

Клиентът остана изключително доволен и даде висока оценка за нашата работа, а ние гледаме напред към следващото предизвикателство!

Още по темата:

The following two tabs change content below.

Светослав Стоянов

Светослав Стоянов е SEO и маркетинг специалист в Devseon. Интересува се от SEO, маркетинг, социални мрежи и предприемачество. Създател на българския форум за фрийлансъри. За повече информация вижте профилите му в социалните мрежи.
Готови ли сте да победите конкуренцията? Действайте днес!