Devseon – за да доминирате в уеб пространството!

Публикувано от | февруари 20, 2013 | Новини | Няма коментари.
devseon seo изработка на сайт

Здравейте приятели и добре дошли в блога на Devseon!

Вашият партньор за изработка на сайт, SEO оптимизация и разработка на софтуер!

Тук ще публикуваме актуална информация за нашата компания, новини от бранша, както и полезни съвети в областта на SEO, уеб дизайн, социални мрежи, маркетинг и разработка на софтуер. Очаквайте също така интервюта с нашия екип и успели хора от онлайн средите.

Ние държим на нашите клиенти и за нас е изключително важно да получаваме обратна връзка. Тук ние заставаме открито пред Вас и споделяме всичко – без дребен шрифт, без празни обещания, без лъжи. Приемаме както похвали, така и критики, за да може в крайна сметка да получите най-добрата и качествена услуга.

Ние не се стремим единствено към извличане на финансова изгода. Нашата основна цел е постигане на максимална удовлетвореност на клиента.

За нас е важно също така да изградим една социално отговорна компания, като предоставяме услугите си безвъзмездно на доброволчески организации и сдружения с нестопанска цел, участваме в благотворителни и социално значими кампании и подпомагаме талантливи млади хора и start-up компании.

Надяваме се този блог да бъде полезен за всички занимаващи се с дейности свързани с интернет и да допринесе за допълнително популяризиране на seo услугите и интернет маркетинга в България.

Крайно време е хората и бизнесът да осъзнаят, че присъствието в интернет може да донесе предимно ползи, развитие и растеж и то на достъпна цена. Затова ние от Devseon смe тук и на Ваше разположение – за да доминирате в уеб пространството!

Още по темата:

The following two tabs change content below.

Светослав Стоянов

Светослав Стоянов е SEO и маркетинг специалист в Devseon. Интересува се от SEO, маркетинг, социални мрежи и предприемачество. Създател на българския форум за фрийлансъри. За повече информация вижте профилите му в социалните мрежи.
Готови ли сте да победите конкуренцията? Действайте днес!