Вижте обновения сайт на списание „Органично“

Публикувано от | юни 6, 2014 | Новини | Няма коментари.
уебсайт органично

Преди няколко месеца екипът на Сдружение „Устойчиво общество” се обърна към нас с искането да им помогнем за обновяването на сайта им organichno.com и прехвърлянето му от Joomla на WordPress.

Желанието им беше да създадат една по-модерна визия на страницата и в същото време да подобрят функционалността й, за да могат читателите по-лесно да намират информацията, която търсят. Според обратната връзка, която получихме от тях, сме се справили отлично:

Новият сайт на Списание “Органично”е резултат от безупречната работа на Devseon. Чудесна и точна комуникация, от която се роди точно такъв продукт, какъвто си представяхме и искахме.“  Гергана Кабаиванова – Председател на Сдружение „Устойчиво Oбщество“

Сдружение „Устойчиво общество” е създадено в края на 2012г. с цел да насърчава устойчивия начин на живот, особено сред младите хора.

То организира изложенията „Моята Еко Коледа” и „Еко Фест на Любовта и виното”, които дават алтернатива на голямото пазаруване около празниците, като предлагат ръчно изработени подаръци.

Съвместно с групите за солидарно земеделие, сдружението организира всеки уикенд Фермерски пазари в София и Пловдив, които се превръщат в място за директна среща между потребители и дребни производители на екологично чиста продукция, а през лятото пазарите предлагат и множество забавни и образователни работилнички за деца и възрастни.

Сайтът на сдружението, по който работихме ние, представя най-новата информация в сферата на устойчивото потребление на ресурси, опазване на околната среда, био-сертификация и производство, здравословно хранене, рецепти за домашна козметика и препарати, предстоящи „зелени” събития и още много теми, свързани с устойчивия начин на живот.

Още по темата:

The following two tabs change content below.

Светослав Стоянов

Светослав Стоянов е SEO и маркетинг специалист в Devseon. Интересува се от SEO, маркетинг, социални мрежи и предприемачество. Създател на българския форум за фрийлансъри. За повече информация вижте профилите му в социалните мрежи.
Готови ли сте да победите конкуренцията? Действайте днес!