SEO услуги от Devseon

 

Какво е SEO оптимизация?

SEO, или оптимизация на сайтове за търсачки представлява действия насочени към популяризиране на даден уебсайт и осигуряване на челните места в търсачките за избрани ключови думи и фрази.

Защо e нeобходима SEO оптимизация на сайт?
seo услуги
Оптимизацията на Вашия сайт е важна за подобряване на видимостта му в търсачките и по-лесното му
намиране от потребителите. Да предположим, че имате сайт за продажба на обувки и искате той да излиза на първите позиции за ключова дума „обувки“. Без оптимизация това няма как да се случи. Колкото и качествени продукти или услуги да предлагате, те ще останат незабелязани ако сайтът Ви се намира на трета, пета или десета страница в търсачките. Самото наличие на уебсайт не Ви гарантира, че той ще бъде посещаван и ще имате полза от него. Оптимизираният уебсайт обаче може да доведе до увеличаване на Вашите клиенти, увеличаване на продажбите онлайн и осигуряване на таргетиран трафик.

Защо да ползвам професионални SEO услуги?

Много хора смятат, че могат сами да се справят с оптимизация на своя сайт. Неправилните действия обаче могат да имат негативни и необратими последствия. Използването на непозволени и неетични техники е вероятно да доведе до наказание (спад в позициите) или до деиндексирането (цялостно премахване от търсачката) на Вашия уебсайт. През 2012-та година търсачката Google пусна няколко ъпдейта на своя алгоритъм, известни като Panda и Penguin, от които бяха засегнати стотици хиляди уеб сайтове. Много от тези, които заемаха челни позиции бяха изхвърлени извън топ 100. Затова е необходимо да се доверите на SEO специалисти, които са наясно с добрите практики и могат да оптимизират сайта Ви по начин, който да устои на всички промени в алгоритмите на търсачките.

SEO услуги от Devseon

В Devseon разполагаме с доказани SEO оптимизатори, които са работили по сайтове в различни ниши, както български, така и чуждестранни, с малка и голяма конкуренция. Нашият екип е винаги в крак с новите технологии, посещава курсове и семинари, следи за всяка промяна в алгоритмите на търсачките, за да може да получите най-добрата и ефективна услуга. Техниките, които експертите ни използват са съобразени с препоръките на търсачките и не могат да навредят на Вашия уебсайт.

Ето и seo услугите, от които може да се възползвате:

SEO консултации

Ако искате да разберете защо трафика към сайта Ви намалява, позициите му се влошават или просто да попитате дали инвестицият в SEO си заслужава, ние сме насреща. Предлагаме консултации както на място така и по телефона, или чрез скайп, Google+. Виж повече за услугата SEO конслутации.

SEO одит на уеб сайт

Одитът на уеб сайт включва:

 • анализ на кода на уебсайта – структура, вътрешни връзки, валидация;
 • изследване на текущата позиция на сайта по ключови думи и фрази в търсачките;
 • анализ на посещенията;
 • анализ на използваните методи за SEO и тяхната ефективност (ако са били използвани услугите на други фирми);
 • анализ на обратните връзки към сайта;
 • анализ на конкурентни сайтове по ключови думи и фрази;
 • изготвяне на доклад включващ данните от изследванията и анализа;
 • препоръки за подобрения и разработване на стратегия за оптимизация;

Виж повече за услугата SEO одит на уеб сайт.

Цялостна SEO оптимизация

Предлагаме абонаментна оптимизация на сайт, като процеса обхваща дейностите по одит на сайта, onsite оптимизация, link building, набавяне на социални сигнали, създаване на оптимизирано съдържание. Виж повече за услугата цялостна SEO оптимизация.

SEO оптимизация за онлайн магазини

Тази услуга включва всички дейности от услугата цялостна оптимизация, но е насочена основно към увеличаване на продажбите от Вашия онлайн магазин, чрез оптимизиране на структурата на сайта, създаване на уникални описания на продуктите и др. Виж повече за услугата SEO оптимизация за онлайн магазини.

Onsite оптимизация

 • подбор на ключови думи и фрази съобразени с тематиката на сайта и количеството търсения на дадената дума/фраза;
 • анализ на код, дизайн, title и meta тагове на страница, препоръки за подобрение;
 • създаване и оптимизиране на текстове;
 • оптимизиране на структурата на сайта;

Link Building

 • Осигуряване на качествени и релевантни връзки към Вашия сайт чрез:
 • публикуване на статии, блог постове, press release съобщения;
 • ръчна регистрация в специализирани директории и онлайн каталози;
 • регистрация в социални мрежи и сайтове за social bookmarking;
 • коментари в релевантни форуми, блогове и други;

Виж повече за услугата Link Building.

Социални сигнали и Google Plus оптимизация

Ролята на социалните сигнали все повече и повече нараства. Затова в нашите услуги включваме набавяне на:

 • споделяния в Twitter;
 • споделяния и +1 в Google+;
 • споделяния и лайкове във Facebook;
 • споделяния в LinkedIn;

Регулярното осигуряване на връзки и социални сигнали към Вашия сайт е силно препоръчително, дори и след като сайтът Ви се намира в челните позиции за избраните ключови думи и фрази. Така ще затвърдите позициите си спрямо конкурентните сайтове и ще предпазите сайта си от спадове при загуба на връзки. Виж повече за услугата Google Plus оптимизация.

Оптимизация за локално търсене

оптимизация за локално търсене

Все повече хора търсят информация за продукти и най-вече услуги в близост до своето местоживеене. Например „стъкларски услуги София“ или „ловно-рибарски магазин Варна“. Търсачката Google предоставя възможност да регистрирате своя бизнес в Google Places for Business. Така информацията за Вашия бизнес ще се визуализира на картите Google maps. Топ резултатите за локално търсене в Google предоставят допълнителна информация като местоположение на картата, точен адрес, телефон, цени и др. Чрез използването на различни техники ние можем да се погрижим Вашият бизнес да попадне в топ резултатите за локално търсене. Така потребителите ще получат допълнителна информация още преди да са влезли във вашия сайт, а вероятността да използват Вашите услуги или да си купят от Вашите продукти значително се увеличава. Виж повече за услугата Оптимизация за локално търсене.

За по-голяма ефективност и осигуряване на трафик от разнообразни източници, освен от нашите seo услуги, може да се възползвате и от услугите ни за платена ppc рекламамаркетинг в социални мрежи и управление на репутацията онлайн.

Описаните по-горе услуги могат да бъдат поръчани поотделно или в пакет. Ако поръчате изработка на сайт при нас, ще получите отстъпка за услугата onsite оптимизация.

За повече информация, въпроси и цени, моля свържете с нашия отдел за SEO оптимизация на тел. 0884 629 534 или използвайте формата за запитвания:

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение